Izdelava in oblikovanje
spletnih trgovin

Imate prodajni produkt/produkte, pa potrebujete profesionalno spletno trgovino v kateri boste lahko le te ponudili strankam? V našem podjetju vam ponujamo celovito storitev izdelave spletne trgovine – od registracije domene, gostovanja, oblikovanja in izdelave ter nadaljnjega vzdrževanja in marketinga. Z našimi naročniki sodelujemo na osebni ravni in spletno trgovino razvijamo skladno z njihovimi potrebami, željami in pričakovanji. Tako dobimo končni produkt ki navduši tako naročnika kot vse obiskovalce spletne trgovine.

Lastnosti in funkcije spletnih trgovin naše izdelave

Nudimo vam izdelavo in oblikovanje profesionalnih spletnih trgovin, ki so postavljene na odprtokodnem sistemu OpenCart, so popolnoma v Slovenščini, omogočajo preprosto upravljanje ter celotno podporo poslovanju. Vse spletne trgovine naše izdelave  so v celoti (tako funkcionalno kot vizualno) prilagojene stranki, njenim željam, CGP-ju, branži z katero se ukvarja, trendom in trgom na katerih nastopa. Vse spletne trgovine naše izdelave nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo, so visoko prodajno naravnane, stranko pa avtomatizirano vodijo skozi prodajni postopek, zaradi česar je število končnih konverzij večje, večje pa je tudi vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo strank.

Prednosti našega podjetja pred konkurenco:

BREZPLAČEN sestanek pred pričetkom sodelovanja
BREZ skritih omejitev
Povsem samostojno upravljanje
BREZ skritih stroškov v ozadju
24/7 pomoč in podpora
Vse storitve na enem mestu
BREZPLAČEN sestanek pred pričetkom sodelovanja
BREZ skritih omejitev
Povsem samostojno upravljanje
BREZ skritih stroškov v ozadju
24/7 pomoč in podpora
Prilagojene vsem napravam
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/02/AKCIJAtrgovina.png

Optimizirano delovanje

Spletno trgovino optimiziramo za hitro delovanje

Grafični elementi

Grafične elemente obdelamo tako, da ustrezajo spletni trgovini

Varnost

Z varnostnimi certifikati poskrbimo za varnost spletne trgovine

Hitra podpora

Z 24/7 podporo poskrbimo da ne izgubljate strank

Širok doseg

Zaradi kvalitetne SEO optimizacije naše trgovine dobro kotirajo v iskalnikih.

Marketing

Naša marketinška ekipa poskrbi tudi za oglaševanje in socialne medije.

Kako od ideje do vrhunskega končnega rezultata?

Digitalni svet vam omogoča nešteto možnosti, do njih pa vodijo različne poti. Kljub temu pa je lažje, bolje in učinkoviteje delati z nekom, ki ima te poti že ustaljene. Mi smo v 8 letih obstoja na trgu in več kot 200 zaključenih projektih te poti dodobra spoznali in optimizirali, tako da lahko strankam sedaj ponudimo optimalno rešitev za vsako nalogo.
  • UVODNI SESTANEK
  • PRIPRAVA NA PROJEKT
  • OBLIKOVANJE IN RAZVOJ
  • PRILAGODITVE
  • VNOS VSEBINE IN SEO
  • OBJAVA
BREZPLAČEN UVODNI SESTANEK

Kljub temu da naša ekipa ustvarja v digitalnem okolju, radi ostajamo tudi v realnem svetu in se z vsemi našimi bodočimi partnerji osebno spoznamo. Prav to nam omogoča osebni sestanek pred pričetkom sodelovanja, ki je za stranko kjerkoli v Sloveniji BREZPLAČEN.

Poleg tega da se spoznamo, pa nam osebni sestanek omogoča tudi, da lahko skupaj z stranko na isti lokaciji preverimo podrobnosti projekta ter potrebe naročnika in njegove cilje ki jih želi z le tem doseči. Naš oblikovalec pa lahko stranki predstavi naš način dela, naše zamisli in ideje za projekt glede na trende na našem trgu in branži z katero se ukvarja, ter si že izriše osnovno sliko projekta, ki jih nato pri realizaciji sledi celotna ekipa.

PRIPRAVA NA PROJEKT

Po izvedenem uvodnem sestanku vemo za kakšen projekt gre in kakšno ekipo potrebujemo za realizacijo le tega. Med pripravo na projekt tako sestavimo optimalno ekipo, ki si na podlagi informacij ki jih imamo zapiše/izriše smernice ki jim bomo sledili med izvedbo projekta, cilje stranke ter njegove želje, posebnosti branže in druge pomembne lastnosti, da imamo tako ves čas projekta na voljo vse kar potrebujemo za popoln končni rezultat.

OBLIKOVANJE IN RAZVOJ SPLETNE TRGOVINE

Po tem ko je projekt pripravljen, sledi realizacija. Ekipa si najprej izriše osnovni koncept, ki ga nato skupaj pregledamo in odobrimo. Spletno trgovino nato oblikujemo glede na pripravljeno zasnovo, med oblikovanjem pa ves čas sodelujemo z stranko, ter vsemi potrebnimi strokovnjaki v podjetju, da lahko na koncu dostavimo zares optimalno končno rešitev.

DODATNE PRILAGODITVE

Ko je oblikovanje končano, posredujemo celotno spletno trgovino v končni pregled stranki, ki lahko tako še sporoči končne spremembe, naša ekipa pa preveri delovanje spletne trgovine, jo optimizira, ter poskrbi da se odpravijo še vse morebitne preostale napake.

VNOS VSEBINE, ARTIKLOV IN ONSITE SEO OPTIMIZACIJA

Po tem ko je dizajn vaše nove spletne trgovine zaključen, pričnemo z dodajanjem vsebine in artiklov. Med potekom samega dodajanja, pa naša marketinška ekipa poskrbi še za optimalno SEO optimizacijo spletne trgovine, ki bo poskrbela za dobre pozicije na Googlu.

OBJAVA KONČANEGA PROJEKTA TER VZDRŽEVANJE IN PODPORA

Po tem ko končamo z izdelavo spletne trgovine, poskrbimo za objavo le te ter indeksacijo v iskalnikih. Naša ekipa nato redno skrbi za nemoteno delovanje, vzdrževanje in redne posodobitve, ter nudi podporo stranki v kolikor le ta to potrebuje.

Zakaj se odločiti
za sodelovanje z nami?

Najbrž se sprašujete, zakaj med množico ponudnikov digitalnih storitev izbrati prav nas, kaj je tisto kar nas loči od konkurence? Naš odgovor je preprost. Smo dovolj veliki in hkrati dovolj majhni. Naša ekipa je dovolj velika, da vam bo lahko tudi ob rasti vašega podjetja sledila in nudila ustrezno in kvalitetno podporo, po drugi strani pa smo dovolj majhni da so vsi projekti v našem podjetju še vedno posebni, da nam pomenijo veliko in da v njihov uspeh vlagamo vso razpoložljivo energijo. To pa seveda ni vse. Poleg zgoraj zapisanega imamo tudi vrhunsko mlado a visoko izobraženo ekipo, ki je vedno visoko motivirana. V ekipi imamo strokovnjake iz vseh področij digitalnega sveta (grafično oblikovanje, uporabniške izkušnje, digitalni marketing) zaradi česar vam lahko ponudimo resnično celovit in profesionalen pristop k vašemu projektu. Z rednimi izobraževanji poskrbimo da imamo vedno aktualne informacije, z individualno obravnavo projektov pa, da so naše cene dostopne. Vam to ni dovolj? Naj vam postrežemo še nekaj številk:
01234567890
Let izkušenj v digitalnem svetu
012345678900123456789001234567890
Več kot 150 uspešno zaključenih projektov
01234567890,01234567890
Interno ocenjevanje zadovoljstva strank (od najvišje ocene 5)

Naše zgodbe o uspehu

Vsak naš projekt je nekaj posebnega, tako za nas kot za našo ekipo. Je končni rezultat vrhunskega sodelovanja z naročnikom, ogromno vloženih ur planiranja, dela in oblikovanja in na koncu testiranja. Vsak projekt ki postane uspešen je namreč vsaj toliko kot naročniku v ponos tudi nam, saj nam tako poplača trud in nas navdihne za prihodnost.
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/dnevne-160x160.png
Top izkušnja in podpora
Za podjetje E-nakupi smo se odločili po priporočilu prijatelja, ki je z njimi že sodeloval. Sodelovanje je bilo korektno, ves čas so se prilagajali našim “muham“, nam svetovali, še vedno pa nam nudijo podporo in vzdrževanje. Vsekakor priporočamo.

Portal Dnevne-Napovedi

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/logo11-160x76.png
Hvala še enkrat!
E-nakupi Group je zame izdelal prekrasno spletno trgovino, ki ima prelep dizajn, izdelki so zelo lepo razporejeni . Vaše podjetje priporočam tudi drugim podjetjem. Hvala še enkrat!

Filu.si

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/ARABELLA-LOGO-160x50.jpg
Priporočamo!
Za izdelavo naše spletne trgovine smo izbrali podjetje E-nakupi, saj so nam že ob uvodnem klicu vse lepo predstavili in razložili. Na uvodnem sestanku so nam predstavili vse informacije in izdelali točno takšno trgovino kot smo želeli. Priporočamo!

Arabella.si

Stopite v stik z nami

V kolikor imate dodatna vprašanja o naših storitvah, potrebujete ponudbo ali zgolj nasvet, nas kontaktirajte na enega izmed spodnjih kontaktov in z veseljem vam bomo pomagali.
Naslov
E-NAKUPI SKUPINA
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor
Slovenia
Pokličite nas
031 / 331 – 242
Pišite nam
info@e-nakupi.net
podpora@e-nakupi.net
placila@e-nakupi.net
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/fdsaf-1.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/fdsaf-1.png
O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ: 8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 070 / 317 – 612
T: 031 / 331 – 242

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sob – Ned: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

POSLOVNI ZGLED

O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 6
2000 Maribor

DŠ: 79420885
MŠ: 6641229000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 070 / 317 – 612
T: 031 / 331 – 242

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sobota: 9.00 – 15:00
Nedelja: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

DOBER POSLOVNI ZGLED

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina