Naši Projekti - E-nakupi Skupina
 

Naši projekti
pišejo zgodbe o uspehih

Vsak projekt ki nam ga zaupajo naše stranke je za našo ekipo namreč nekaj posebnega in tako se ga tudi lotevamo. Vsaka stranka glede na svoje potrebe, zahteve in branžo z katero se ukvarja namreč zahteva specifično obravnavo. Projekte tako vedno obravnavamo individualno ter v sodelovanju z celotno ekipo in najpomembnejše – naročnikom. Le tako lahko namreč dostavimo končni produkt, ki je rezultat razumevanja potreb naročnika, njegovih kupcev, trga in vrhunskega sodelovanja z njim. Projekti ki postanejo uspešni na lokalni ali globalni ravni so namreč vsaj toliko kot naročniku v ponos tudi nam.

Spletna TrgovinaDressYourPhone.si

Za partnerja, podjetje Povezava d.o.o. smo izdelali novo profesionalno spletno trgovino. CGP ter vse grafične elemente smo prilagodili željam naročnika in branži z katero se ukvarja, dodali smo vse napredne razširitve in funkcionalnosti ki izboljšajo uporabniško izkušnjo, ter dizajn v celoti prilagodili maksimizaciji prodaje.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/12/screencapture-dressyourphone-si-2020-12-17-22_55_41.png

Spletna TrgovinaActive.si

Za naročnika, podjetje ACTIVE d.o.o. smo izdelali profesionalno spletno trgovino optimizirano za B2B prodajo. Spletno trgovino smo v celoti tako vizualno kot funkcionalno prilagodili prodaji večji količini artiklov, pri čemer smo pri izdelavi strmeli da oblikovno / postopkovno spletno trgovino karseda približamo prejšnji (zastareli) različici spletne trgovine ki jo je stranka uporabljala pred tem. Z modernim dizajnom, prilagojenostjo vsem napravam, avtomatizacijo postopka nakupa ter vsemi naprednimi funkcijami pa smo poskrbeli da obstoječe stranke sedaj postopek nakupa izpeljejo še lažje.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/12/screencapture-active-si-2020-12-16-18_07_24.png

Spletna TrgovinaKavne-Kapsule.si

Za partnerja, podjetje Povezava d.o.o. smo izdelali novo profesionalno spletno trgovino. CGP ter vse grafične elemente smo prilagodili željam naročnika in branži z katero se ukvarja, dodali smo vse napredne razširitve in funkcionalnosti ki izboljšajo uporabniško izkušnjo, ter dizajn v celoti prilagodili maksimizaciji prodaje.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/12/screencapture-kavne-kapsule-si-2020-12-16-18_08_04.png

Spletna StranČistilna-Naprava.si

Za partnerja, podjetje GRAMIKOM smo v celoti prenovili obstoječe spletno mesto, ga prilagodili potrebam njihovih strank, ter vse skupaj zapakirali v moderen in pregleden dizajn. Celotno spletno mesto je optimizirano za pridobivanje povpraševanj, z nameščenimi vsemi naprednimi funkcijami za povečanje le teh.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/07/screencapture-xn-istilna-naprava-q3b-si-2020-07-22-22_18_38.png

Spletna StranHerus.si

Za partnerja, podjetje HERUS d.o.o. smo izdelali novo predstavitveno spletno stran. Stranka je že imela izdelan CGP, kateremu smo prilagodili celoten dizajn in izgled spletnega mesta, pri čemer smo upoštevali vse želje naročnika, obenem pa smo se fokusirali na preglednost in moderno zasnovo dizajna, skupaj z optimalno oblikovano stranjo, ki bo spletni strani in našemu partnerju služila še veliko let.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/07/screencapture-herus-si-2020-07-23-22_20_49.png

Spletna StranReal-Apartments.com

Za našega dolgoletnega partnerja, smo izdelali novo spletno stran z predstavitvijo storitve ki jo ponuja. Ker ima naše podjetje široka znanja iz turistične branže, nam je stranka zaupala izdelavo tako CGP-ja kot vsega promocijskega materiala in spletne strani. Končni rezultat jo je navdušil, naša ekipa pa je znova dala vse od sebe.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/07/screencapture-real-apartments-2020-07-22-22_19_15.png

Spletna StranMaskarizma.si

Za našega dolgoletnega partnerja, smo izdelali novo spletno stran z predstavitvijo storitve ki jo ponuja. Ker ima naše podjetje široka znanja iz turistične branže, nam je stranka zaupala izdelavo tako CGP-ja kot vsega promocijskega materiala in spletne strani. Končni rezultat jo je navdušil, naša ekipa pa je znova dala vse od sebe.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/07/screencapture-maskarizma-e-nakupi-2020-07-23-22_32_11.png

Grafično oblikovanjeKrovstvo-Vrbancic.si

Za podjetje Krovstvo Vrbančič smo na podlagi njihovih želj, potreb, ter branže z katero se ukvarjajo oblikovali celostno grafično podobo podjetja, ter za njih pripravili logotip, vizitke, dopisni list, ter oglasni pano.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/04/cgpvrbancic.png

Spletna StranSencila-Komarniki.si

Za partnerja, podjetje SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS D.O.O. smo izdelali predstavitveno spletno mesto za predstavitev njihove dejavnosti, ki je optimizirano za pridobivanje povpraševanj. Dizajn spletnega mesta je izdelan na podlagi že obstoječega CGP-ja podjetja, ter oblikovanja naše ekipe na podlagi želj naročnika. Urejanje spletne strani je poenostavljano za samostojno urejanje naročnika, izvedena je napredna optimizacija delovanja in optimizacija za iskalnike.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/04/screencapture-sencila-komarniki-si-2020-04-29-14_37_38.png

Spletna StranKrovstvoVrbancic.si

Za stranko Krovstvo Vrbančič, ki se ukvarja z ostrešji, krovstvom in kleparstvom smo izdelali predstavitveno spletno stran, optimizirano za pridobivanje povpraševanj. Dizajn spletnega mesta je izdelan na podlagi CGP-ja ki smo ga izdelali v našem podjetju, raziskave konkurence ter želj stranke. Spletno mesto smo prilagodili vsem napravam, ter v celoti avtomatizirali.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/04/screencapture-krovstvo-vrbancic-si-2020-04-29-14_43_12-1.png

Spletna StranBlazSlavicek.com

Tokrat smo za naročnika izdelali predstavitveno spletno stran, ki smo jo uskladili z njegovimi željami, ter z našimi predlogi pri čemer pa smo upoštevali tudi že pripravljen CGP. Spletno stran smo nadgradili z vsemi potrebni dodatki, povezali z ustreznimi zunanjimi sistemi, ter jo optimizirali. Med izdelavo smo z naročnikom aktivno sodelovali in tako ponovno dosegli končni rezultat ki je navdušil njega, ter ki mu bo pripomogel do veliko novih strank.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/02/BLAZSLAVICEK.png

Spletna stranVilla-Sunset.eu

Za naročnika, lastnika Ville Sunset smo izdelali predstavitveno spletno stran za nepremičnino ki jo oddaja v najem. Spletno stran smo izdelali v Slovenski in Angleški različici, vanjo pa smo vključili vse funkcije in informacije, z katerimi bi Villo kar najbolje predstavili potencialnim gostom.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/10/villa.png

Spletna StranSantaLucija.si

Za naročnika gostilno Santa Lucija iz Brežic, smo oblikovali in izdelali predstavitveno spletno stran. Izdelali smo moderen in pregleden dizajn, ki obiskovalce pritegne že ob obisku, dodali pa smo tudi vse potrebne dodatke, ki obiskovalcu omogočajo čim hitrejši kontakt z ponudnikom. Zaradi obiskovalcev iz različnih držav, smo stran prevedli v Angleški, Nemški in Italijanski jezik, ker pa gostilna ponuja tudi Dnevne malice in Mesečno akcijsko ponudbo, po končani izdelavi naša ekipa skrbi tudi za redno dodajanje le teh.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/santalucija.png

Spletna StranEggos.si

Za naročnika Eggos d.o.o, ki ponuja programske in tehnološke rešitve smo izdelali predstavitveno spletno stran podjetja in produktov, ki jih ponujajo. Naročnik je imel shemo spletne strani že izdelano, tako da smo spletno stran zgolj postavili, vnesli vsebino, jo optimizirali, poskrbeli za SEO in nemoteno delovanje. Spletna stran je zaradi delovanja na večih trgih na voljo v dveh jezikih, Slovenskem in Angleškem.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/eggos.png

Spletna StranIzolacije-Zajtl.com

Za naročnika Izolacije Zajtl, ki se ukvarja z izolacijo toplotnih sistemov, protipožarnimi sistemi,… smo izdelali predstavitveno spletno stran podjetja in njihovih storitev, Podjetje je že imelo oblikovan CGP, ki smo ga zaradi več let obstoja podjetja ter njegove prepoznavnosti pustili nespremenjenega. Oblikovali smo pregledno in preprosto spletno stran, ki ponuja vse informacije o storitvah podjetja, obenem pa je na strani vedno na voljo kontakt z podjetjem, ki stranki omogoča takojšen dostop do kontaktnih podatkov. Po končani izdelavi smo vstavili še vsebino ki jo je stranka pripravila sama, izvedli optimizacijo delovanja ter SEO spletnega mesta.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/zajtl.png

Spletna TrgovinaCondimentum.si

Za naročnika, podjetje Condimentum, smo izdelali tudi spletno trgovino, za prodajo izdelkov lastne proizvodnje končnim strankam. Spletno trgovino smo izdelali po željah in potrebah stranke, ter jo prilagodili ciljnim strankam, ki so ponavadi srednja do starejša generacija. Poenostavili smo postopek iskanja želenega produkta, ter avtomatizirali postopek nakupa za čim večje število končnih konverzij.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/02/trgovinacondi.png

Spletna StranJetCommerce.si

Za naročnika JetCommerce d.o.o. smo oblikovali in izdelali predstavitveno spletno stran podjetja in njihove ponudbe. Ogromna količina izdelkov iz različnih segmentov je od nas zahtevala ogromno načrtovanja, da smo lahko kategorije/podkategorije in izdelke logično razporedili tako, da bodo stranke ki so v večini manj napredni računalniški uporabniki, do njih logično in z lahkoto dostopali. Izdelali smo preprost in moderen dizajn, ki smo ga prilagodili CGP-ju podjetja, ki je zaradi dolge prisotnosti na trgu že dobro uveljavljen.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/jetcommerce.png

Spletna stranCondimentum.si

Za naročnika, podjetje Condimentum smo prenovili spletno stran, ter ga prilagodili in optimizirali sodobnejšim trendom. Ker naročnik izdelave večino svojih prihodkov ustvarja z B2B prodajo, smo karseda izpostavili kontakte z podjetjem, da lahko tako potencialne nove stranke brez dodatnega iskanja stopijo v kontakt z podjetjem. Uporabili smo preprost in pregleden dizajn, ki pa hkrati ohranja profesionalen izgled.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/02/condipage.png

Spletna TrgovinaOdejaPuhek.si

Za naročnika Odeja Puhek s.p, ki se ukvarja z prodajo luksuznih prešitih odej iz gosjega perja, smo oblikovali in izdelali CGP, ter profesionalno spletno trgovino, ki smo jo izdelali in oblikovali po natančnih strankinih željah. Želeli smo doseči moderen a preprost dizajn kjer bodo izstopali artikli, kar nam je tudi uspelo. Po končani izdelavi smo avtomatizirali prodajni proces, dodali artikle in izvedli SEO optimizacijo spletnega mesta.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/puhek.png

Spletna StranPGD Vinska Gora.si

Za naročnika, PGD Vinska Gora smo na novo izdelali spletno stran, namenjeno gasilskemu društvo, dejavnosti le tega, ter obveščanju javnosti o pomembnih informacijah, intervencijah, dogodkih, izobraževanjih,… Spletno stran smo prilagodili preprosti uporabi (za vse starostne skupine), ter uporabi na vseh napravah. Za člane gasilskega društva, pa smo ustvarili dodatno zaklenjeno stran, do katere dostopajo le člani, za informacije povezane z članstvom.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/02/PGD-1.png

Spletna TrgovinaZapeljivka.si

Za našega novega partnerja, uveljavljeno spletno trgovino Zapeljivka smo izvedli prenovo logotipa ter spletne trgovine Zapeljivka.si, ki smo jo iz Magento1 platforme preselili na odprto-kodni sistem OpenCart. V postopku prenove spletne trgovine smo poleg osvežitve dizajna ter izboljšanja uporabniške izkušnje poskušali poenostaviti in skrajšati tudi sam postopek nakupa, ter spletno trgovino narediti karseda pregledno in preprosto za uporabo.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/06/zapelji.png

Spletna StranTrenerNino.si

Za naročnika, osebnega trenerja Nina Ketiša, smo izdelali logotip, ter spletno stran, oboje prilagojeno njegovim željam in potrebam. Kot osebni trener je želel karseda dobro predstaviti svojo zgodbo potencialnim strankam, izpostaviti svoje prednosti ter izkušnje in stranke obenem tudi obvestiti o okvirnih cenah treningov ter postopkov treniranja z njim. Spletno stran smo izdelali v sodelovanju z njim in se ob tem prilagajali tudi potencialni ciljni skupini.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/02/keris.png

Spletni portalNajdiPopust.si.si

Za naročnika smo oblikovali in izdelali sodoben spletni portal namenjen prodaji kuponov oz. popustov za artikle in storitve. Ker se je naročnik osredotočal na prodajo hotelskih/namestitvenih storitev, smo celoten dizajn prilagodili temu. Dizajn je kot vedno preprost in pregleden, a hkrati moderen in prepričljiv, sam sistem pa naročniku omogoča da z celotnim portalom tako kot tudi njegovimi funkcijami, upravlja na enem mestu – v administraciji.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/10/kupomn.png

Spletna TrgovinaMedicUm.si

Za naročnika Medic-Um s.p, ki se ukvarja z prodajo medicinske opreme, smo oblikovali in izdelali profesionalno spletno trgovino. Izdelali smo preprost in pregleden a hkrati moderen dizajn, v katerem se uporabnik hitro znajde ter tako kar najlažje najde artikel ki ga potrebuje. Ker podjetje posluje večinoma B2B, smo v spletno trgovino vključili tudi izdajo predračunov/računov z samodejnim izdajanjem, možnost dodajanja ločenih popustov strankam, ter avtomatizacijo prodajnega postopka.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/medicum.png

Spletna TrgovinaBioMix.si

Za naročnika BioMix Mišo Vasilić s.p. smo oblikovali in izdelali vrhunsko in sodobno spletno trgovino namenjeno prodaji organske in bio prehrane. Zaradi velike količine različnih kategorij in izdelkov je bil največji izziv stranko logično in preprosto pripeljati do ustreznega artikla na sami trgovini, ki ga lahko išče tako po kategorijah kot po proizvajalcih, kar pa smo kot vedno uspešno opravili. Spletno trgovino smo avtomatizirali, avtomatizirali pa smo tudi proces nakupa, vse skupaj pa smo v celoto zaključili še modernim a preprostim dizajnom.

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/05/biomix.si_.png

Potrebujete več referenc? Kontaktirajte nas in z veseljem vam jih posredujemo!

https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/03/112tnmd-1.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/03/112tnmd-1.png
O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ: 8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sob – Ned: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

POSLOVNI ZGLED

O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ:8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242
T: 070 / 317 – 612

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sobota: 9.00 – 15:00
Nedelja: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

DOBER POSLOVNI ZGLED

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina

POKLIČITE NAS