Spletne Trgovine na "ključ" - E-nakupi Skupina
 

Spletne Trgovine na ključ – za 899,00 €

Fiksna cena za profesionalno spletno trgovino – brez skritih in dodatnih stroškov!
Imate prodajne izdelke, ki bi jih želeli ponuditi na spletu, pa si v tem trenutku ne želite zapravljati ogromnih sredstev za razvoj in oblikovanje spletne trgovine povsem po meri?

Potem imamo rešitev! Ponujamo vam profesionalne spletne trgovine “na ključ“, z vrhunskimi dizajni prilagojenimi vsem napravam, ki so prilagojeni vašim potrebam ter branži, so povsem brez omejitev in vključujejo vse napredne funkcije ki bodo skrbele za povečanje prodaje. Ponujajo tudi izjemno uporabniško izkušnjo ter povsem samostojno upravljanje v profesionalnem uporabniškem vmesniku.

Ob tem pa so dostopne takoj in za fiksno ceno, ki ne prinaša nobenih vezav ali skritih stroškov!

Profesionalen sistem

Spletne trgovine so postavljene na profesionalnem sistemu OpenCart, ki je popolnoma v Slovenščini, je varen, ima na voljo redne nadgradnje in posodobitve, ter ponuja celotno podporo poslovanju trgovine.

Fiksna cena

Cena spletnih trgovin na ključ je fiksna in ne skriva nobenih vezav in aneksov. Po nakupu je spletna trgovina povsem v vaši lasti, do nas pa nimate več nobenih obveznosti.

TOP dizajni

Vrhunski, pregledni in moderni dizajni, ki so prilagojeni vsem napravam z vrhunsko uporabniško izkušnjo, ter avtomatiziran postopek nakupa, bodo obiskovalce brez težav prepričali da nakup opravijo pri vas.

Brez omejitev

Vse spletne trgovine so povsem brez omejitev (izdelkov, kategorij, vsebine,…), ter brez skritih stroškov, kar pomeni da vas nič ne omejuje pri rasti vašega podjetja.

Samostojno upravljanje

Spletne trgovine imajo v ozadju administracijo, kjer lahko spletno trgovino povsem samostojno upravljate (dodajate, brišete, spreminjate izdelke, kategorije – dodajate popuste, kupone, akcije,…).

24/7 Podpora

Naša ekipa zagotavlja 24/7 pomoč in podporo vsem naših strankam, povprečno pa težavo na spletni trgovini rešimo v zgolj 20 minutah. Spletna trgovina bo tako vedno pripravljena na nove stranke.

Vas zanima cena?

Profesionalna spletna trgovina “na ključ“, povsem brez omejitev in z vsemi naprednimi funkcijami je na voljo po FIKSNI CENI – 899,00 €

Spletna trgovina je lahko na poslovanje pripravljena v maksimalnem roku 14 delovnih dni!

Za vse dodatne informacije v povezavi s spletnimi trgovinami na ključ, lastnostmi le teh ter postopkom izdelave smo z veseljem na voljo

Kako do spletne trgovine na ključ?

V našem podjetju smo v kratkem času vzpostavili že preko 25 spletnih trgovin na ključ, ki so požele veliko zadovoljstvo pri strankah in uspešno prodajajo produkte naših naročnikov.

V tem času smo uspešno optimizirali postopek izvedbe projektov na ključ, z čemer smo čas izdelave zmanjšali na največ 14 delovnih dni. To v praksi pomeni da lahko imate svojo, v celoti funkcionalno ter aktivno spletno trgovino v zelo kratkem času.

Vse spletne trgovine na ključ se kljub temu da je osnova pripravljena, razvijajo na podlagi potreb ter želj strank in branže v kateri se le ta nahaja. Kljub temu da gre za “trgovine na ključ“ le te dodatno prilagodimo, kar pomeni da so v celoti prilagojene (tako vizualno kot funkcionalno ) vam.

V kolikor vas storitev izdelave spletne trgovine na ključ zanima, ali imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Pošljite nam povpraševanje

Spletne trgovine na ključ ki že USPEŠNO PRODAJAJO

Nekaj naključnih spletnih trgovin na ključ naše izdelave, ki že navdušujejo naše stranke ter uspešno prodajajo izdelke bodisi na Slovenskem ali svetovnem trgu
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/04/odejapuhek.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2022/11/rocnaura.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/03/112tnmd-1.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/03/112tnmd-1.png
O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ: 8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sob – Ned: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

POSLOVNI ZGLED

O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ:8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242
T: 070 / 317 – 612

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sobota: 9.00 – 15:00
Nedelja: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

DOBER POSLOVNI ZGLED

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina

POKLIČITE NAS