Spletne trgovine na “ključ“

Imate izjemne izdelke, ki bi jih želeli ponuditi na trgu in je vse kar še potrebujete spletna trgovina, pri čemer pa ne želite zapravljati ogromnih sredstev za razvoj in oblikovanje povsem custom spletne trgovine?

Imamo rešitev! Ponujamo vam profesionalne spletne trgovine “na ključ“, z vrhunskimi dizajni ki so prilagojenimi vašim potrebam ter branži, so povsem brez omejitev in vključjejo vse napredne funkcije ki bodo skrbele za povečanje prodaje ali lažje samostojno upravljanje. Ob tem pa so dostopne takoj in za fiksno ceno ki ne prinaša nobenih vezav ali skritih stroškov!

Ob vsem tem pa NE KUPUJETE MAČKA V ŽAKLJU, pred nakupom lahko namreč dosledno preverite celotno izbrano spletno trgovino, za razliko od custom projektov, kjer na začetku pravzaprav ne morete vedeti kakšen bo končni rezultat.

Profesionalen sistem

Spletne trgovine so postavljene na profesionalnem sistemu OpenCart, ki je popolnoma v Slovenščini, je varen, ima na voljo redne nadgradnje in posodobitve, ter ponuja celotno podporo poslovanju trgovine.

Fiksna cena

Cena spletnih trgovin na ključ je fiksna in ne skriva nobenih vezav in aneksov. Po nakupu je spletna trgovina povsem v vaši lasti, do nas pa nimate več nobenih obveznosti.

TOP dizajni

Vrhunski, pregledni in moderni dizajni, ki so prilagojeni vsem napravam z vrhunsko uporabniško izkušnjo, ter avtomatiziran postopek nakupa, bodo obiskovalce brez težav prepričali da nakup opravijo pri vas.

Brez omejitev

Vse spletne trgovine so povsem brez omejitev (izdelkov, kategorij, vsebine,…), ter brez skritih stroškov, kar pomeni da vas nič ne omejuje pri rasti vašega podjetja.

Samostojno upravljanje

Spletne trgovine imajo v ozadju administracijo, kjer lahko spletno trgovino povsem samostojno upravljate (dodajate, brišete, spreminjate izdelke, kategorije – dodajate popuste, kupone, akcije,…).

24/7 Podpora

Naša ekipa zagotavlja 24/7 pomoč in podporo vsem naših strankam, povprečno pa težavo na spletni trgovini rešimo v zgolj 20 minutah. Spletna trgovina bo tako vedno pripravljena na nove stranke.

Vas zanima cena?

Spletna trgovina “na ključ“, povsem brez omejitev in z vsemi funkcijami je na voljo po FIKSNI CENI – 1199,00 € pri čemer pa lahko sedaj dodatno pridobite še SUBVENCIJO V VIŠINI DO 20% CELOTNEGA ZNESKA

Za vse dodatne informacije v povezavi s spletnimi trgovinami na ključ, postopkom izdelave ali pridobitvijo subvencije smo z veseljem na voljo.

Kako do spletne trgovine na ključ?

V našem podjetju smo v kratkem času vzpostavili že preko 60 spletnih trgovin na ključ, ki so požele veliko zadovoljstvo pri strankah in uspešno prodajajo produkte naših naročnikov.

V tem času smo tako uspešno optimizirali postopek izvedbe projektov na ključ, z čemer smo čas izdelave zmanjšali na največ 3 tedne. To v praksi pomeni da lahko imate svojo, v celoti funkcionalno ter aktivno spletno trgovino v zelo kratkem času.

Vse spletne trgovine na ključ se kljub temu da je osnova pripravljena, razvijajo na podlagi potreb ter želj strank in branže v kateri se le ta nahaja. Kljub temu da gre za “trgovine na ključ“ le te dodatno prilagodimo, kar pomeni da so v celoti prilagojene (tako vizualno kot funkcionalno ) vam.

V kolikor vas storitev izdelave spletne trgovine na ključ zanima, ali imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Pošljite nam povpraševanje

Spletne trgovine na ključ ki že USPEŠNO PRODAJAJO

Nekaj naključnih spletnih trgovin na ključ naše izdelave, ki že navdušujejo naše stranke ter uspešno prodajajo izdelke bodisi na Slovenskem ali svetovnem trgu
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/04/biomix.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/04/odejapuhek.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2019/04/orangefrog.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/fdsaf-1.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2018/02/fdsaf-1.png
O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ: 8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242
T: 070 / 317 – 612

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sob – Ned: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

POSLOVNI ZGLED

O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 6
2000 Maribor

DŠ: 79420885
MŠ: 6641229000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242
T: 070 / 317 – 612

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sobota: 9.00 – 15:00
Nedelja: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

DOBER POSLOVNI ZGLED

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina