Izdelava profesionalnih spletnih strani - E-nakupi Skupina
 

Izdelava in oblikovanje
spletnih strani

Spletna stran je najpomembnejše marketinško orodje današnjega časa, med velikim številom ponudnikov izdelave, pa se najbrž sprašujete koga izbrati, za vrhunsko končno rešitev po optimalni ceni. V našem podjetju vam ponujamo izdelavo zgolj profesionalnih spletnih strani ki so narejene po meri in potrebah stranke, jih lahko povsem samostojno upravljate ter so povsem brez omejitev ter skritih stroškov ali vezav. Lahko vam ponudimo celoten paket, od zakupa domene in gostovanja, do razvoja, oblikovanja in izdelave spletne strani ter vzdrževanja, podpore in marketinga. Kot edini v Sloveniji ponujamo 24/7 pomoč in podporo pri čemer smo vedno na voljo za potrebe naših strank.

Smo podjetje z 10 letnimi izkušnjami ter več kot 300 izvedenimi projekti pri katerih so nam naše stranke namenile visoko oceno zadovoljstva 4,7 / 5. Z vrhunskimi kompetencami in ustrezno podporo, lahko brez težav sledimo potrebam in rasti našega naročnika. Z osebnim sodelovanjem pa se trudimo doseči popoln končni izdelek, ki bo navdušil tako Vas kot vaše stranke.

Lastnosti in funkcije spletnih strani naše izdelave

Nudimo vam izdelavo in oblikovanje profesionalnih spletnih strani v najbolj priljubljenem in na svetu največkrat uporabljenem sistemu WordPress. Vse spletne strani naše izdelave so v celoti (tako oblikovno kot funkcionalno) prilagojene stranki, njenim željam, CGP-ju, branži z katero se ukvarja, trendom in trgom na katerih nastopa. Vse naše spletne strani prav tako nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo, so optimizirane in prodajno naravnane, skupaj z modernim izgledom, preglednostjo in preprostostjo uporabe, pa obiskovalce brez težav prepričajo, da ste prav vi pravi ponudnik zanje.

Prednosti našega podjetja pred konkurenco:

BREZPLAČEN sestanek pred pričetkom sodelovanja
Brez skritih omejitev
Povsem samostojno upravljanje
BREZ skritih stroškov v ozadju
24/7 pomoč in podpora
Vse storitve na enem mestu
BREZPLAČEN sestanek pred pričetkom sodelovanja
BREZ skritih omejitev
Povsem samostojno upravljanje
BREZ skritih stroškov v ozadju
24/7 pomoč in podpora
Prilagojene vsem napravam
screencapture-maskarizma-e-nakupi-2020-07-23-22_32_11
screencapture-real-apartments-2020-07-22-22_19_15
screencapture-herus-si-2020-07-23-22_20_49
screencapture-xn-istilna-naprava-q3b-si-2020-07-22-22_18_38
screencapture-sencila-komarniki-si-2020-04-29-14_37_38
screencapture-krovstvo-vrbancic-si-2020-04-29-14_43_12

Naši partnerji

gramikom
herus
eggos
medicoappslog
eskotrade
Medic-UM logo-02
realapartments
vrbancic
solazdravja
senkomlogo-1
sunest
zajtl
zapeljivka

Optimizirano delovanje

Spletno stran optimiziramo za hitro delovanje

Grafični elementi

Grafične elemente obdelamo tako, da ustrezajo spletni strani

Varnost

Z varnostnimi certifikati poskrbimo za varnost spletne strani

Hitra podpora

Z 24/7 podporo poskrbimo da ne izgubljate strank

Širok doseg

Zaradi kvalitetne SEO optimizacije naše strani dobro kotirajo v iskalnikih.

Marketing

Naša marketinška ekipa poskrbi tudi za oglaševanje in socialne medije.

Kako od ideje do vrhunskega končnega rezultata?

Digitalni svet vam omogoča nešteto možnosti, do njih pa vodijo različne poti. Kljub temu pa je lažje, bolje in učinkoviteje delati z nekom, ki ima te poti že ustaljene. Mi smo v 8 letih obstoja na trgu in več kot 200 zaključenih projektih te poti dodobra spoznali in optimizirali, tako da lahko strankam sedaj ponudimo optimalno rešitev za vsak projekt oz. nalogo.
  • UVODNI SESTANEK
  • PRIPRAVA NA PROJEKT
  • OBLIKOVANJE IN RAZVOJ
  • PRILAGODITVE
  • VSEBINA IN SEO
  • OBJAVA
BREZPLAČEN UVODNI SESTANEK

Kljub temu da naša ekipa ustvarja v digitalnem okolju, radi ostajamo tudi v resničnem svetu in se z vsemi našimi bodočimi partnerji osebno spoznamo. Prav to nam omogoča osebni sestanek pred pričetkom sodelovanja, ki je za stranko kjerkoli v Sloveniji BREZPLAČEN.

Poleg tega da se spoznamo, pa nam osebni sestanek omogoča tudi, da lahko skupaj z stranko na isti lokaciji preverimo podrobnosti projekta ter potrebe naročnika in njegove cilje ki jih želi z le tem doseči. Naš sodelavec pa lahko stranki predstavi naš način dela, naše zamisli in ideje za projekt glede na trende na trgih kjer stranka nastopa in branži z katero se ukvarja, ter si že izriše osnovno sliko projekta, ki jih nato pri realizaciji sledi celotna ekipa.

PRIPRAVA NA PROJEKT

Ker je vsak projekt ki nam ga zaupajo stranke specifičen, vsak projekt obravnavamo individualno ter v sodelovanju z celotno ekipo. Po izvedenem uvodnem sestanku lahko na podlagi informacij ki jih imamo vodja projekta oceni za kakšen projekt gre, ter kakšno ekipo potrebuje da lahko le tega optimalno realiziramo.

Med pripravo na projekt tako sestavimo ustrezno ekipo sodelavcev ki bo projekt realizirala, na podlagi informacij ki jih imamo pa si izrišemo smernice izvedbe projekta, časovne okvirje, ter cilje, ki jim nato skozi proces izvedbe projekta ves čas sledimo.

OBLIKOVANJE IN RAZVOJ SPLETNEGA MESTA ALI TRGOVINE

Po tem ko je projekt pripravljen in ima izdelano časovno in stroškovno shemo, se lotimo realizacije le tega. Ekipa najprej pripravi koncept ki ga posreduje v pregled stranki in ga skupaj z njo dodela. Spletno mesto oz. spletno trgovino nato oblikujemo glede na pripravljen koncept, ter ji dodamo vse potrebne funkcionalnosti ki so pomembne za doseganje optimalnih ciljev stranke, glede na potencialne stranke, na trge in branžo v kateri nastopa. Ves čas izvedbe projekta sodelujemo s stranko ki ima tudi vpogled v napredek, z čemer lahko zagotovimo optimalni in stranki prilagojen končni rezultat.

DODATNE PRILAGODITVE

Ko je oblikovanje končano, spletno mesto oz. spletna trgovina pa postavljena in delujoča, posredujemo le to v končni pregled stranki, ki lahko nato na podlagi celotnega vtisa izgleda in funkcionalnosti sporoči dodatne spremembe ki bi jih želela, ali se odloči za dodatke na podlagi naših predlogov.

Naša ekipa v končni fazi poskrbi za optimizacijo hitrosti in delovanja spletnega mesta, za varnostne certifikate, ustrezna testiranja, ter odpravo morebitnih zaznanih napak.

VNOS VSEBINE IN ONSITE SEO OPTIMIZACIJA

Ko so vse funkcionalnosti spletnega mesta oz trgovine ter njen izgled potrjeni, se lotimo vnosa vsebine ali artiklov. Vnos lahko uredi stranka sama, seveda z navodili in podporo naše ekipe, ali pa omenjeno storitev izvedemo mi. V tej fazi se vsebina / izdelki vstavijo in uredijo do popolnosti, ter do ustreznosti za aktivacijo spletnega mesta.

Naša ekipa po vnosu vsebine uredi še onsite SEO optimizacijo, z katero poskrbimo da bo vaše novo spletno mesto ustrezno rangiralo v iskalniku Google za ključne besede ki so relavantne vašemu podjetju oz. vaši branži.

Po želji vam v tej fazi pripravimo tudi ponudbo in plan izvedbe za napredno SEO optimizacijo, ali digitalni marketing ki ga izvaja naša marketinška ekipa.

OBJAVA KONČANEGA PROJEKTA TER VZDRŽEVANJE IN PODPORA

Ko je spletno mesto končano, vsebina oz. artikli pa vnešeni, poskrbimo še za ustrezno objavo le tega in indeksacijo v iskalnikih, z čemer bodo stranke lahko dostopale do vašega spletnega mesta, nato pa na podlagi dogovorov z stranko redno skrbimo za nemoteno delovanje le tega, vzdrževanje in redne posodobitve, ter nudimo podporo stranki v koliko le to potrebuje.

Zakaj se odločiti
za sodelovanje z nami?

Najbrž se sprašujete, zakaj med množico ponudnikov digitalnih storitev izbrati prav nas. Naš odgovor je preprost. Smo dovolj veliki in hkrati dovolj majhni. V kolikor se posla lotevate resno ali ga tako že izvajate, boste pri svojem digitalnem poslovanju potrebovali ekipo, ki vam bo lahko nudila kvalitetno in hitro podporo, digitalne agencije z enim ali dvema zaposlenima bodo namreč težko sledile vašim potrebam ter rasti in se nanjo dovolj hitro prilagajale. Po drugi strani pa si ne želite niti prevelike agencije, te lahko imajo zaradi velikih naročnikov namreč bistveno višje cene, obenem pa se projekt razdeli na veliko več sodelavcev, zaradi česar postane veliko manj oseben. To pa seveda ni vse, naša ekipa je poleg omenjenega še mlada a visoko izobražena, zaradi mladosti pa tudi visoko zagnana. V ekipi imamo strokovnjake iz vseh področjih digitalnega sveta in marketinga, ponudimo pa vam lahko resnično celovito storitev in profesionalen a še vedno oseben pristop k vašemu projektu. V 10 letih obstoja smo izvedli že preko 300 PROJEKTOV, v internem ocenjevanju ki ga izvajamo, pa smo prejeli oceno zadovoljstva strank kar 4,7 / 5.  Ker se redno izobražujemo imamo vedno aktualne informacije, z individualno obravnavo projektov pa nižje cene od večine konkurence.

0123456789001234567890
Let izkušenj v digitalnem svetu
012345678900123456789001234567890
Več kot 300 uspešno zaključenih projektov
01234567890                     ,01234567890
Interno ocenjevanje zadovoljstva strank (od najvišje ocene 5)

Naše zgodbe o uspehu

Vsak projekt ki nam ga zaupajo stranke je za nas nekaj posebnega. Je končni rezultat odličnega sodelovanja z naročnikom, ogromno vloženih ur planiranja, realizacije in izvedbe ter truda ekipe. Vsak projekt ki postane uspešen je namreč vsaj toliko kot naročniku v ponos tudi nam, saj nam tako poplača trud in nas navdihne za prihodnost.
Top izkušnja in podpora
Za podjetje E-nakupi smo se odločili po priporočilu prijatelja, ki je z njimi že sodeloval. Sodelovanje je bilo korektno, ves čas so se prilagajali našim “muham“, nam svetovali, še vedno pa nam nudijo podporo in vzdrževanje. Vsekakor priporočamo.

Portal Dnevne-Napovedi

Hvala še enkrat!
E-nakupi Group je zame izdelal prekrasno spletno trgovino, ki ima prelep dizajn, izdelki so zelo lepo razporejeni . Vaše podjetje priporočam tudi drugim podjetjem. Hvala še enkrat!

Filu.si

Priporočamo!
Za izdelavo naše spletne trgovine smo izbrali podjetje E-nakupi, saj so nam že ob uvodnem klicu vse lepo predstavili in razložili. Na uvodnem sestanku so nam predstavili vse informacije in izdelali točno takšno trgovino kot smo želeli. Priporočamo!

Arabella.si

Stopite v stik z nami

V kolikor imate dodatna vprašanja o naših storitvah, potrebujete ponudbo ali zgolj nasvet, nas kontaktirajte na enega izmed spodnjih kontaktov in z veseljem vam bomo pomagali.
Naslov
E-NAKUPI SKUPINA
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor
Slovenia
Pokličite nas
031 / 331 – 242
070 / 317 – 612
Pišite nam
info@e-nakupi.net
podpora@e-nakupi.net
placila@e-nakupi.net
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/03/112tnmd-1.png
https://e-nakupi.com/wp-content/uploads/2020/03/112tnmd-1.png
O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ: 8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sob – Ned: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

POSLOVNI ZGLED

O NAS

E-NAKUPI Skupina
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor

DŠ: 10461655
MŠ:8361096000

Informacija o osebnih podatkih

KONTAKT

T: 031 / 331 – 242
T: 070 / 317 – 612

M: info@e-nakupi.net
M: podpora@e-nakupi.net
M: placila@e-nakupi.net

DELOVNI ČAS

Pon – Pet: 9:00 – 17:00
Sobota: 9.00 – 15:00
Nedelja: Zaprto

Podpora strankam je na voljo 24/7

E-NOVICE

V kolikor želite biti na tekočem z novimi trendi, zakonskimi zahtevami in novostmi, se prijavite na naše e-novice

DOBER POSLOVNI ZGLED

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina

POKLIČITE NAS